GEVELKOZIJNEN

GEVELKOZIJNEN

kuiterstimmerfabriek , timmerfabriek kuiters, kuiters kozijnen, kuiters dakkapellen, kuiters, ramen, kuiters deuren, kuiters schuifpuien, kuiters gevelkozijnen,duurzame kozijnen kuiters, kuiters tuindeuren,kuiters openslaande deuren, kuiters harmonica deuren, kuiters vouwwanden, kuiters aanbouw, kuiters uitbouw, kuiters opbouw, kuiters renovatie, kuiters restauratie, kuiters circulaire kozijnen, timmerfabriekkuiters,

Nieuwbouw, renovatie of restauratie. Aanbouw of verbouw prefab- of traditioneel gebouwd, u zegt het maar. Kuiters Timmerfabriek levert onder andere de volgende kozijnsystemen, in verschillende uitvoeringen:

  • Gevelkozijnen
  • Gevelpuikozijnen
  • Renovatiekozijnen
  • Erkerkozijnen
  • Bloemkozijnen
  • Harmonicakozijnen
  • Inhaakkozijnen.
kuiters timmerfabriek, houten kozijnen, houten ramen, houten schuifpui, houten deur, houten dakkapel, houten gevelbekleding, hout bewerking, houtwerk, houten vlonders, houten aanbouw, uitbouw, renovatie, restauratie, duurzaam hout, fcs hout, circulair hout, eco hout, houten producten, dakopbouw,

Deurkozijnen zijn ook uit te voeren met een DTS Laagreliëf onderdorpel, met zo’n DTS dorpel kan de hoogte van uw terras tegels of tegelpad zodanig op hoogte worden gelegd dat er laag drempelige instap ontstaat. Dit is ideaal als u een laag hoogte verschil wenst tussen binnen en buiten, dus ook ideaal als u met kinderwagen, rolstoel of een rolator maar binnen of buiten wilt. DTS dorpels zijn standaard leverbaar in de kleur zwart, andere kleuren zijn ook mogenlijk. Voor hefschuifdeur kozijnen zijn er ook mogelijkheden met een laagreliëf onderdorpel.

houten schuifpui, schuifpui van hout, hefschuif, hef schuifpui, hefschuifdeur, hf schuif, hf schuifpui, hf schuifdeur,

Het komt regelmatig voor dat mensen er voor kiezen een nieuw achtergevelkozijn/pui in hun woning te laten plaatsen, en in een aantal gevallen kiezen ze er ook voor om een aanbouw aan de woonkamer te realiseren. Het achterliggende doel is meestal dat men een nieuw terras gaat maken, met een lekker buitenzitje zodat de woning en tuin meer in elkaar overlopen. Wilt u meer weten?

Zou u graag een vrijblijvende offerte willen, vul dan het onderstaande formulier in.

Laat dit veld blanco

Archief berichten

Begrippen