GARANTIE & VOORWAARDEN

GARANTIE & VOORWAARDEN

Kuiters Timmerfabriek wil meer doen dan een mooi product maken. Wij willen onze klanten extra zekerheid bieden. Daarom krijgt garantie op onze gevelkozijnen. Mocht er ooit iets misgaan, dan zorgen wij voor reparatie of vervanging*.

Leveringsvoorwaarden

Klik hier voor de voorwaarden

KOMO

komo garantie, houten kozijnen, houten montages

De KOMO-kwaliteitsverklaring is hét baken van zekerheid en kwaliteit in de bouwwereld. Wij werken met producten of processen met een KOMO-kwaliteitsverklaring. Dat verzekert een bouwproduct of -proces dat voldoet aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en andere overheids- en markteisen.

Inbraakwerend timmerwerk W2

Inbraakwerend timmerwerk  weerstand klasse 2 uitgevoerd volgens  NEN 5087.

Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT)

De Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 250 timmerfabrikanten. De NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.

FSC-keurmerk

FSC, FSC keurmerk, FSC houtmerk, FCS keur, keurmerken, kwaliteitseisen, garanties,fcs hout, circulair hout, eco hout, duurzaam hout, duurzaam bosbeheer,

Ons FSC-keurmerk, al onze houten kozijnen en deuren hebben het FSC-keurmerk, dat betekent dat ons bedrijf zich aan de regels van de FSC houdt. Daarbij gaat het om verantwoord bosbeheer op het gebied van economische, ecologische en sociale aspecten.

KT kozijnen line

KT-S line, energiezuinige kozijnen, kuiters S productie kozijn, Kuiters s kozijn productie, Kuiters S profiel,

KT-S line kozijn

Deze kozijnen zijn geheel volgens de laatste eisen en toepasbaar in nieuwbouw en renovatie bouw. Met houtsoorten die geheel voldoen aan duurzaamheid, circulariteit en isolatie. Waar met het besparen van energie en onderhoud boven aanstaan in hun klasse.

KT-E line, energiezuinige kozijnen, kuiters E productie kozijn, Kuiters E kozijn productie, Kuiters E profiel,

KT- E line kozijn

Energiezuinige kozijnen met dubbel of triple glas mogelijk. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk zorgen energiezuinige kozijnen voor een lagere energierekening en meer wooncomfort. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

KT-P line, energiezuinige kozijnen, kuiters P productie kozijn, Kuiters P kozijn productie, Kuiters P profiel,

KT-P line kozijn

Passief kozijn extra isolerend extra sterk en zeer duurzaam in onderhoud en besparingen. Gemaakt van geïsoleerd hout en uitgevoerd met triple glas of vacuüm glas heeft het een U-waarde van onder de 0,80 W/m2K.

Extra zekerheden

Onze drang naar degelijkheid, veiligheid en professionaliteit gaat verder dan mooie woorden. Kuiters Timmerfabriek is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT). Wij werken volgens de normen van KVT, zijn KOMO-gecertificeerd en kunnen inbraakwerend timmerwerk leveren met weerstandsklasse 2.

Archief berichten

Begrippen