NVbT lid

NVbT lid

Of het nu een buiten- of binnendeur, schuifpui, kozijnen met een draai-kiepraam, een prefab dak of een houtskeletbouwhuis is, van de bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie aangesloten fabrikanten krijgt u passend advies en goed, duurzaam en degelijk timmerwerk tegen een scherpe prijs.
Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie NBvT, Nederlandse Bond van Timmerfabrieken,

Advies

Wij als NBvT-lid nemen onze ambacht en hun klanten serieus. We delen onze kennis en kunde en kunnen adviseren over ontwerp en uitvoering. We staan u, als particuliere of zakelijke opdrachtgever, graag bij om in nieuwbouw of renovatie kwalitatief goed en duurzaam timmerwerk te realiseren.

Onze gebruiks- en onderhoudsvoorschriften geven u een handvat hoe u zo lang mogelijk en optimaal van het timmerwerk kunt genieten.

Milieu

Hout is een natuurlijk een natuurproduct, stijlvol, warm, veelzijdig en uit onuitputtelijke bron. Het is zeker milieuvriendelijk: het in timmerwerk gebruikte naaldhout en hardhout wordt geleverd met een certificaat van duurzame herkomst (FSC, PEFC). Voor veel opdrachtgevers en bij overheidsprojecten is dat zelfs een voorwaarde. Het gebruik van watergedragen coatings is standaard, het vermindert de uitstoot van vluchtige stoffen en draagt bij aan vermindering van het broeikaseffect.

Maak bij renovatie of nieuwbouw vrijblijvend een afspraak met Kuiters Timmerfabriek BV: om ideeën op te doen of om gerichte informatie te verkrijgen.

  Uw naam (verplicht)

  Adres en nr.(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Plaats(verplicht)

  Tel.nr. (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht max. 280

  Vraag

  Archief berichten

  Begrippen

  bouwvak 2024, vakantie ,bouwvak vakantie 2024