KT-line

KT-line

Een merk dat staat voor zekerheid van kwaliteit, waarin informatie, onderhoud en exploitatiekosten etc. allemaal zijn meegenomen.
CO2 vriendelijke kozijnen, CO2 duurzame kozijnen, CO2 kozijn opname, milieuvriendelijke CO2 kozijnen,

Waarom KT-line®

Een houten kozijn kan wel 100 jaar mee, dus als het kozijn op de juiste wijze verwerkt wordt in de gevel, zijn er weinig zorgen. Waar Kuiters timmerfabriek voorheen vanuit een groep fabrikanten een garantiecertificaat achteraf bood, heeft u met de KT-line vanaf de start volledig inzicht over de kwaliteit en duurzaamheid van het kozijn. Geborgd vanuit deskundige instanties. Kwaliteitszekerheid van A tot Z dus.

garantie kozijnen en deuren, kwaliteitsgarantie kozijnen, zekerheid kozijnen, houten kozijnen garantie en zekerheid,

De transitie naar KT line

Na met aannemers en NBvT een tijd zoekende te zijn geweest over wat de markt precies wil, hebben we uitgebreid onderzoek verricht. Van verschillende marktpartijen, zoals woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren, hebben we de behoeften in kaart gebracht.

Uit onderzoek is gebleken dat men zocht naar meer duidelijkheid.

Afnemers zien ‘duurzame isolerende kozijnen’ wel voorgeschreven staan in bestekken, maar gaf dat niet voldoende onderbouwing over hoe en wat dat nu exact inhoudt. Dit gaf vaak vertraging in het aanbod van het geheel. Door meer en directe informatie te geven bij een KT line is men sneller op de hoogte van wat nu van een kozijn verwacht wordt.

KT line kozijnen, KT-S line, KT-E line, KT-P line, houten kozijnen, kozijn profielen, duurzame kozijnen, isolerende kozijnen, energiezuinige kozijnen, Kuiters kozijnen,

Zekerheid van kwaliteit

Uit het doelgroeponderzoek kwam de behoefte aan zekerheid van kwaliteit duidelijk naar voren. Met het gepresenteerde onderzoek als basis hebben we ingezet op een energiezuinige duurzame koers. Zo zijn we gekomen tot een nieuwe kozijnen lijn met als visie circulair praktisch informatief en ook nog eens duurzaam op alle fronten.

Na uitrol van ons plan en het laten testen van de nieuwe kozijnen lijn, hebben we in december 2020 het merk KT-line geïntroduceerd. Een merk dat staat voor zekerheid, duurzaamheid en van kwaliteit, waarin informatie, onderhoud en exploitatiekosten etc. allemaal zijn meegenomen.

kt-p line, energiezuinige passiefkozijn, kozijnen passief, kuiters e productie kozijn, Kuiters PE kozijn productie, Kuiters P profiel,

Kuiters Timmerfabriek en de private kwaliteitsborging voor de aannemer

Dankzij de aankomende wet ‘private kwaliteitsborging’ wordt de aannemer volledig verantwoordelijk voor het hele proces. In sommige gevallen kan de aannemer terugvallen op de timmerfabrikant, maar in alle gevallen blijft de aannemer sowieso zelf verantwoordelijk.

Door te werken onder het ‘zekerheidsmerk KT line’ heeft de aannemer gedurende het gehele proces van productie tot en met – indien gewenst – het gebruik, aantoonbaar zekerheid dankzij de diverse waarborgcontroles. U kunt zich voorstellen dat dit voor de aannemer, met alles wat er door deze nieuwe wetgeving op hem of haar afkomt, een hele zorg minder is.

Meer weten, neem gerust contact op met en van onze kozijnspecialisten.

duurzaam verbouwen en bouwen

Archief berichten

Begrippen

bouwvak 2024, vakantie ,bouwvak vakantie 2024