PASSIEFBOUW en KOZIJN

PASSIEFBOUW en KOZIJN

kuiters timmerfabriek, houten kozijnen, houten ramen, houten schuifpui, houten deur, houten dakkapel, houten gevelbekleding, hout bewerking, houtwerk, houten vlonders, houten aanbouw, uitbouw, renovatie, restauratie, duurzaam hout, fcs hout, circulair hout, eco hout, houten producten, dakopbouw, dakreparatie, luiken,

Passiefbouw !

Bij een Passiefhuis of Passief bouwen wordt ‘passieve’ energie van de zon en restwarmte optimaal benut, zodat het gebruik van energie in het passief huis voor verwarming en koeling tot een minimum beperkt blijft. Zo ontstaat een gezonde, comfortabele en zeer energiezuinige passief woning of gebouw. De uitdaging is zó te ontwerpen, dat de passiefhuis of het passief gebouw nauwelijks een toevoeging van extra energie (gas, stroom) nodig heeft. De vergelijking van een gemiddelde nieuwe woning (of gebouw) t.o.v. bijvoorbeeld een passief huis kan een energiebesparing al gauw 80% opleveren.

Passiefbouw kozijn – Passiefbouw profiel voor uw woning

Wilt u een huis bouwen?

Kuiters timmerfabriek passiefbouwprofielen zijn er uitermate geschikt voor, maar ook voor utiliteitsgebouwen, zoals kantoren en scholen. De passiefbouw kozijnen hoeven zich niet te beperken tot nieuwbouw: ook de renovatiemarkt biedt zeer grote mogelijkheden.

Ruim een derde van de energie in Europa wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen, en een toenemende hoeveelheid energie om die gebouwen in de zomer te koelen. Met passiefbouwkozijnen kan het benodigde energiegebruik met min. 25% dalen. Kortom onze passiefbouwkozijn of passiefbouwprofielen van Kuiters timmerfabriek zijn de bouwstandaard van de toekomst!

Kleine uitleg wat passiefbouw doet? (in 1.½minuut)

En wat wij voor u kunnen betekenen met onze duurzame kozijnen, die volledig energieneutraal ingesteld zijn, kortom passiefkozijnen in diverse diepte’s en uitstralingen. In kunststof aluminium of hout heden ten dage ontloopt het elkaar niet zoveel, dan alleen de smaak, variaties, vormen en duurzaamheid.

HET PASSIEFBOUW KOZIJN
W. Feist

Passiefbouwen is dr. W. Feist samen met de kozijnen wereld en zijn instituut een aantal kozijnen ontwikkeld die speciaal voor deze bouw zijn ontwikkeld, hier onder en op de site vind u een aantal van deze kozijnen.

U kunt ook gewoon contact opnemen.

glas oplossingen, triple glas, quadro glas, dubbel glas,hr glas, rendementsglas, hoogrendementsglas, kuiters timmerfabriek, houten kozijnen, houten ramen, houten schuifpui, houten deur, houten dakkapel, houten gevelbekleding, hout bewerking, houtwerk, houten vlonders, houten aanbouw, uitbouw, renovatie, restauratie, duurzaam hout, fcs hout, circulair hout, eco hout, houten producten, dakopbouw, dakreparatie,

Archief berichten

Begrippen