SCHUIFPUI

SCHUIFPUI

houten schuifpuien, houten schuifdeuren, kuiters timmerfabriek, houten kozijnen, houten ramen, houten schuifpui, houten deur, houten dakkapel, houten gevelbekleding, hout bewerking, houtwerk, houten vlonders, houten aanbouw, uitbouw, renovatie, restauratie, duurzaam hout, fcs hout, circulair hout, eco hout, houten producten, dakopbouw, dakreparatie,

Een schuifpui in feite een enorm raam, dus meest merkbare voordeel is dat er meer licht binnenkomt. Vooral extra licht in het voor- en najaar is dit goed te merken. Tevens voegt een schuifpui een meerwaarde aan uw huis.  Daarnaast ziet een eenvoudige schuifpui er ook al snel modern en luxueus uit, ondanks dat het verrassend betaalbaar is.

Schuifpui maakt één

Voor liefhebbers van de tuin is een schuifpui een goede oplossing. Met meer zicht en meer toegang tot de tuin versterkt u de verbinding tussen uw huis en uw tuin één wordt. Uw woonkamer vloeit eenvoudigweg door tot in de tuin en creëert daarmee een gevoelsmatig een veel grotere ruimte. Geniet vanuit uw luie stoel van de resultaten van uw groene vingers.

Er zijn verschillende varianten van schuifdeuren/puien

Schuifpuien creëren een harmonische opening tussen uw huis en uw tuin en zorgen door de grote glasvakken voor een lichte woning.

Wij leveren schuifpuien in meerdere uitvoeringen en in diverse houtmaten. Hieronder vind u een document met de diverse schema’s.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. (pdf)

Prijsopgave/offerte

Kuiters timmerfabriek doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding.
Als erkend Hout 100% leverancier, lid Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) en KOMO gecertificeerd bedrijf plus ruime ervaring +/- 100 jaar willen we u niet slechts kozijnen of houtwerken verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Gratis offerte aanvraag of info


Archief berichten

Begrippen