KUITERS TIMMERFABRIEK

KUITERS TIMMERFABRIEK

Welkom bij Kuiters Timmerfabriek, een van de oudste en meest flexibele houtbewerkers van Noord-Holland. Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om enkele stuks of seriematige productie, bij ons krijgt u houtwerk van de bovenste plank.

duurzaam kozijn van hout, duurzame kozijnen, energieneutraal kozijn, isolerende houten kozijnen, isolatie kozijn, veilige kozijnen, sfeer kozijnen, nostalgische ramen, kozijnen op maat, kozijnen, houten kozijnen, kozijnen van hout, houten kozijn

Bijna onbegrensd

Het assortiment is breed: gevelkozijnen, ramen, deuren, binnenkozijnen, dakkapellen, hefschuifpuien, vouwwanden, luiken, horren… Met zoveel vormen, maten en details in het standaardprogramma, kunnen wij meestal in een handomdraai samenstellen wat u zoekt. Heeft u een speciale wens, een bijzondere architraaf, een specifiek lijstprofiel of een afwijkende gootklos? Geef ons de details, wij maken het voor u.

Mens en machine

Sinds de oprichting in 1926 is er veel veranderd, een blik op de vele computergestuurde machines en geconditioneerde ruimtes zegt genoeg. Maar nog steeds werken hier de mensen die met plezier de geur van hout opsnuiven. Mensen die hun kennis scherp houden en die elk onderdeel voor elke klus perfect af willen leveren. Juist door de combinatie van passie en techniek, kunnen wij u zulke oerdegelijke producten bieden.

In de lange geschiedenis van Kuiters Timmerfabriek is één belangrijke constante te herkennen: we passen ons altijd aan aan de individuele wensen van onze opdrachtgevers. Wij zijn meedenkers in maatwerk, met een extreem flexibel en efficiёnt productieproces.

kuiters timmerfabriek, houten kozijnen, houten ramen, houten schuifpui, houten deur, houten dakkapel, houten gevelbekleding, hout bewerking, houtwerk, houten vlonders, houten aanbouw, uitbouw, renovatie, restauratie, duurzaam hout, fcs hout, circulair hout, eco hout, houten producten, dakopbouw, dakreparatie, luiken,

Eigen productieproces als houten kozijnen

Doordat wij alle houten kozijnen in eigen beheer produceren, monteren, aflakken en beglazen staan wij volledig garant voor de kwaliteit van onze producten.
We steken veel tijd en energie in het voortraject, zodat het gewenste resultaat ruimschoots wordt behaald. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard of nodig ons uit voor advies op maat. Wij denken graag met u mee zodat we samen de juiste kozijnen voor u kunnen uitzoeken en uw project succesvol en vol tevredenheid wordt afgerond!

Levertijd en plaatsing

Afhankelijk van de omvang van uw project en de precieze wensen die u heeft, wordt een gemiddelde order via Kuiters timmerfabriek binnen 4 tot 10 weken geleverd. Wilt u de kozijnen, uitbouw of dakkapel laten plaatsen of zelf plaatsen? Alles is mogelijk en wij overleggen graag met u de mogelijkheden.

Kuiters timmerfabriek doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding.
Als erkend FSC Hout leverancier, lid van Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten en KOMO gecertificeerd bedrijf en de ruime ervaring +/- 100 jaar willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Naast alleen nieuwe producten kan Kuiters timmerfabriek ook uw bestaande kozijnen,deuren, binnenwerk, woning of gevels renoveren. Dit compleet met beglazing en hang en sluitwerk van nu.

gemodificeerd houten kozijn, houten kozijnen, gemodificeerd hout, hout soorten, houten kozijn modificatie,

Extra opties

Naast de productie van oerdegelijke houtproducten als houten kozijnen, bieden wij ook talloze extra mogelijkheden.
Hierbij kunt u denken aan beglazing (ook glas-in-lood), schilderwerk, deurbeslag, screens, raamhorren, rolluiken en plissé hordeuren.
Al deze zaken kunt u bij ons bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat het in perfecte harmonie met het houtwerk wordt opgeleverd.

 • Bent u opzoek naar ambachtelijk maatwerk voor het renoveren van monumentale panden?
 • Wilt u een serieproductie voor kantoren en woningbouwprojecten?
 • Of heeft u misschien maatwerk nodig voor kleinschalige projecten?

Door middel van ons moderne productieproces is het voor ons mogelijk om snel elke vraag in behandeling te nemen. Vraag vrijblijvend een offerte op!

  Uw naam (verplicht)

  Adres en nr.(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Plaats(verplicht)

  Tel.nr. (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht max. 280

  Vraag

  Archief berichten

  Begrippen

  bouwvak 2024, vakantie ,bouwvak vakantie 2024