Subsidie houten kozijnen 2021

Subsidie houten kozijnen 2021

subsidie 2021, subsidies 2021, overheid 2021, kozijn subsidie 2021, subsidie kozijnen 2021, subsidie HR glas, subsidie triple glas, isolatie subsidie 2021, energiebesparing subsidie 2021, kozijn subsidie 2021, subsidie kozijnen 2021,

Vanaf 4 januari 2021 zijn er voor huiseigenaren die ook in de betreffende woning verblijven mogelijkheid om gebruik te maken van de ISDE-regeling en geld terugkrijgen voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen (zie: ISDE). Er is € 164 miljoen aan budget door het kabinet beschikbaar gesteld. Dit geldt voor uw gehele woning dus ook voor uw kozijnen met glas.

Subsidie zijn voor:

 • deuren goed isolerende,
 • panelen voor kozijn hoogste isolatie klasse,
 • kozijnen E – of P Line*,
 • en HR++ glas of triple glas.

*KT-E Line -energiezuinig kozijn, KT-P Line Passiefkozijn hoogste isolatie profiel

subsidie 2021, subsidies 2021, overheid 2021, kozijn subsidie 2021, subsidie kozijnen 2021, subsidie HR glas, subsidie triple glas, isolatie subsidie 2021, energiebesparing subsidie 2021,

Hoe vraag ik subsidie aan?

Als er een subsidieregeling van start gaat, is hierbij vaak ook duidelijk aangegeven hoe men gebruik kan maken van die subsidie. Als bij de hoeveel m² en hoeveel isolatiewaarde er verlangd wordt. Ook zijn er aanvullende regels aan verbonden waar u rekening mee moet houden, let daar goed op.

Als er daadwerkelijk subsidie aangevraagd kan worden, is het belangrijk dat je allereerst uitzoekt wat de specifieke voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een kozijn subsidie en wat er nog in het subsidiepotje zit. Wees er dus snel bij!

Hoeveel subsidie?

De subsidie valt samen met hoogrendementsglas (HR++) in combinatie met kozijn waar triple glas in geplaatst kan worden met hogere isolatiewaarde dan als een standaard kozijn/profiel, nieuwe beglazing en of kozijnen is afhankelijk van uw keuze van de hoogte van isolatie efficiëntie dit geldt ook voor deuren en panelen.

2021 subsidie glas en kozijnen, kozijnen subsidie 2021, glas subsidie 2021, isolatie subsidie kozijnen 2021, isolatie subsidie glas 2021, glassubsidie 2021, kozijn subsidie 2021, glas subsidie 2021,

Subsidie niet alleen daarvoor!

Je zoekt een manier om direct te kunnen besparen op nieuwe kozijnen en glas. Maar vergeet niet dat niet alleen de subsidie je voordeel oplevert. Kozijnen die vernieuwd worden zijn beter in onderhoud en vele male beter in isoleren dan de oude leveren sowieso voordeel op. Je energieverbruik zal behoorlijk dalen, wat uiteraard ook weer resulteert in lagere energiekosten. Zeker met de hoge energieprijzen kan dit zeer aantrekkelijk zijn en kan het je honderden euro’s per jaar schelen.

Wanneer je de exacte kosten wilt weten van jouw kozijnen kun je op onze site eenvoudig en snel offertes aanvragen. Zo krijg je een goed beeld van de eventuele totale kosten en de besparing die je doet voor de komende 10 á 15 jaar zeker.

  Uw naam (verplicht)

  Adres en nr.(verplicht)

  Postcode(verplicht)

  Plaats(verplicht)

  Tel.nr. (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht max. 280

  Vraag

  Archief berichten

  Begrippen

  bouwvak 2024, vakantie ,bouwvak vakantie 2024