CNC-bewerkingscentrum profit H500R

CNC-bewerkingscentrum profit H500R

ramen deuren van hout, hefschuifpui, harmonica deuren, vouwdeuren, Houten deurkozijn, houten kozijnen, houten deurkozijnen, houtsoorten deurkozijnen, deur van hout, voordeur van hout, buiten deur, voordeur,

Een machine, vijf assen, eindeloze creativiteit

Met de nieuwste CNC 5-assige technologie garandeert grenzeloze creativiteit.

Kuiters timmerfabriek is dit jaar begonnen met een nieuwe CNC machine die nog preciezer en sneller werkt. Mogelijkheden te overvloed heeft en nog meer detaillering in alles, deuren, luiken, kozijnen, zelfs trappen. En dat met alle houtsoorten en plaatmaterialen.

cw lightPos – led-zuigerpositionering, revolutionair simpel & nauwkeurig

Individuele bewerking met de meest uiteenlopende houtsoorten wordt met deze machine uniek en ambachtelijk uitgevoerd. Met de nieuwe CNC machine kan er grenzeloos gecreëerd worden. Individuele vormgeving van projecten en dat alles volledig geautomatiseerd geproduceerd wat minder geld en nog veel minder tijd inneemt.

Met de krachtige freesspindel zijn onafhankelijk van het materiaal in elke hoek exacte resultaten mogelijk. Met de 18 afzonderlijk opvraagbare boorassen en het geïntegreerde groefzaagaggregaat zorgen voor onbeperkte bewerkingsmogelijkheden en heel korte productiecycli.

De nieuwe CNC-houtbewerkingsmachine is dynamisch, krachtig en heeft een uiterst modern high-end technologie in zich. Kuiters timmerfabriek is weer jaren voorbereid voor de toekomst.

Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT), ILS Houten Kozijnen, kozijnfabrikanten, IFC kozijnen, Industry Foundation Classes (IFC), houten kozijnen, ramen van hout,

Archief berichten

Begrippen

bouwvak 2024, vakantie ,bouwvak vakantie 2024