Historisch pand renoveren met kozijnen of deuren

Historisch pand renoveren met kozijnen of deuren

HISTORISCHE HERSTEL RENOVATIE, renovatie kozijnen, herstel kozijnen, glas en lood renovatie in kozijnen, glas in lood kozijnen, glas en lood ramen,

De gevel van een pand is de eerste indruk van een gebouw!

 

Het gebruikte materiaal, de metselverbanden, het patina, de textuur, het voegwerk, de kozijnen en deuren en het schilderwerk bepalen voor een heel groot deel de waarde van uw pand. Om die reden dient met een historische gevel extra zorgvuldig omgesprongen te worden. Kuiters timmerfabriek heeft een passie voor het renoveren en restaureren van bijzondere gevels. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het vertalen van uw wensen naar de renovatie van de gevel van uw monumentale gebouw, gemeentelijke pand, woning of boerderij.

Kuiters timmerfabriek is uw vaste aanspreekpunt tijdens de renovatie en is op de werklocatie altijd aanwezig. Kuiters heeft door de jaren heen passie voor prachtig gerenoveerde gevels, zorgt ervoor dat Kuiters en zijn team steeds hoogstaande kwaliteit leveren. Daardoor heeft u minimale overlast tijdens de renovatie van alles in uw pand.

 

Schuifraam, schuiframen, Hollandse ramen, nolstalische ramen, oud Hollandsche ramen,

Meer weten

Met ons programma stelt u met een paar muisklikken het gewenste product samen. U mailt ons uw schets en eventuele opmerkingen en wij maken zo snel mogelijk een offerte.

In gesprek

Komt u liever even langs voor een nadere kennismaking of persoonlijk advies?

Laat dit veld blanco

Archief berichten

Begrippen

bouwvak 2024, vakantie ,bouwvak vakantie 2024